SZENTENDRE

Szerelmi bájital túra

LEÍRÁS
Egy kapcsolatra, legyen szó első randizókról vagy sok éve házasokról, mindig ráfér egy kis izgalom, kiszakadás a hétköznapokból. A szokásos gyertyafényes vacsora vagy mozis program helyett lepd meg a párodat valami igazán különlegessel, ahol megvillanthatod éles eszedet, kreativitásodat és kalandvágyadat. A túrának nem célja, hogy felmérje az általános intelligenciádat, de még csak Columbónak sem kell lenned ahhoz, hogy sikeresen végig csináld a küldetést. Sokkal inkább hivatott a párokat érzelmileg közelebb hozni egymáshoz, lehetőséget ad, hogy olyan oldaladat mutasd meg a másiknak, amelyet szokványos körülmények között nem lenne lehetőséged és persze nem titkos célunk, hogy a város kulturális örökségét jobban megismerd.

A siker garantált, kudarckerülő embereknek is bátran ajánljuk! A séta végén egy igazán különleges interaktív élményben lesz részetek, amelynek gyümölcseként elfogyaszthatjátok a gondos recept alapján megálmodott szerelmi bájitalt.
JÁTÉK MENETE
Előzetes időpontfoglalás után a páros a Folt kávézóban átvehet egy lezárt borítékot. A boríték tartalmaz minden segédeszközt, semmit nem kell magaddal hozni. A boríték átvétele után a túra önjáró, de a megadott számon bármikor fel lehet hívni a szervezőket egy kis útbaigazításért, megerősítésért. A program átlagosan 2-2,5 órát vesz igénybe, felső időkorlát nincs. A kijelölt útvonalról letérve nyugodtan kipróbálhatjuk a város kínálta gasztronómiai csodákat. A városi túra szintén a kávézóban ér véget, ahol a páros a megszerzett kódok segítségével elkészítheti a bájitalt.
TALÁLKOZÁSI PONT
Szentendre, Kucsera Ferenc u. 11., a Folt Kávézóban.
Megközelítés: Szentendre HÉV-állomástól 7 perc sétára (550m)
A TÚRA HOSSZA
Átlagosan 2-2,5 óra
ÁR
13.000 Ft/pár
TÉRKÉP
GALÉRIA
SOLYMÁR

Frigozilla nyomában

LEÍRÁS
Valaki bajban van? Esetleg fogságba került vagy bántották? Nem! Felejtsétek el a megszokott keretmeséket, kedves gyerekek! Ezúttal egy olyan mesére hívlak benneteket, ahol nagyon is jól van mindenki, de egyelőre távol egymástól. Frigozilla, a tudós denevérlány egy olyan tudás birtokában van, amire minden denevér kolóniának szüksége lenne. Már csak az a kérdés, hol van Frigozilla? Egy különös társasjáték során Vera és Vince maguk is denevérré változtak, hogy elkísérjék a denevéreket Deneváron túlra és segítsenek nekik megtalálni a tudós denevért. Öltsétek magatokra ti is denevér ruhát és csatlakozzatok észrevétlenül a kolóniához. Ígérem, kalandos út vár rátok!
JÁTÉK MENETE
A megadott e-mail címre a gyerekek kapnak egy mesét, amelyet vagy felolvasunk nekik vagy meghallgatjuk velük. A történet azonban a legizgalmasabb résznél véget ér, legalábbis egy időre… A mese második része jelszóval van titkosítva, így csak az tudja meg a befejezést, aki végig csinálja a denevérekkel a kalandos utat és megszerzi a kódot. Ilyen módon a gyerekek maguk is a mese szerves részévévé válnak, együtt élik meg a mese többi szereplőivel az eseményeket.
KOROSZOTÁLY (4-11 ÉV)
A séta során az óvodás és kisiskolás korosztály különböző kihívásokkal találja szembe magát. Az útvonal azonban ugyan az, így olyan családok is részt tudnak rajta venni egyidőben, ahol különböző korosztályú gyerekek vannak.
LÉTSZÁM
A programon egyszerre maximum 4 gyerek vehet részt. A felnőttek száma nem korlátozott.

Kiscsaládos csomag: max. 2 gyerek, 1 házizsák, 1 túrafüzet, 1 térkép, 1 megoldó lap
(amennyiben különböző korosztályú a 2 gyerek, két térkép és megoldó lap jár a csomaghoz)

Nagycsaládos csomag: max. 4 gyerek, 2 hátizsák, 1 túrafüzet, 2 térkép, 2 megoldó lap
HELYSZÍN, ÚTVONAL, TEREPVISZONYOK
Indulás és végállomás: Solymár, Barlang söröző (2083, Homok u. 2.)
Solymár dimbes-dombos utcáira, erdeibe kalauzollak titeket, ezért bár nem kell nagy távolságot megtenni – kb. 2,5-3 km – némi erőre, főleg akaraterőre azért szükségetek lesz!
ESZKÖZÖK
A kiindulásiponton kaptok egy hátizsákot, amelyben minden kellék megtalálható lesz, amire az utatok során szükségetek lehet. Utatok során egy alkalommal internetre lesz szükségetek, ezért fontos, hogy a telefonotokon legyen mobilnet. Saját házizsákba némi muníciót becsempészhetünk a kis kalandorok számára.
ÁR
Kiscsaládos: 9.000 Ft
Nagycsaládos: 12.000 Ft
Az árak tartalmaznak minden gyerek számára egy jutalom italt (szezontól függően változó), amelyet a Barlang sörözőbe visszatérve fogyaszthatnak el.
TÉRKÉP
GALÉRIA